Dag 13 : Banff
Blijf op de hoogte en volg Monica
23 September 2012 | Canada, Banff
De trial is een kleine 6 km, en we lopen er 2 uur over, door het bos is het heerlijk wandelen, langzaam aan wordt het alweer warmer.
Rond 14 uur gaan we naar Banff waar we naar Starbucks gaan, daar kan ik eindelijk alle verjaardagsberichtjes lezen, altijd goed om je nog meer jarig te doen voelen.
Als we dan teruglopen naar onze RV komen we langs een wasserij, we besluiten. Onze was te halen en deze hier te doen, we staan alleen nog maar in Natuurparken en deze campings hebben geen faciliteiten als een wasmachine. Na een klein uur ben ik bij de RV terug met schone en droge was, ideaal! We gaan dan terug naar de camping, waar we de t-shirts te drogen hangen, na een uur is ook dat droog!
Het is super weer en we hebben een prachtige plaats met heel lang zon, tegen 19 uur steekt Rob het kampvuur al aan, en blijven we heerlijk warm. We eten vanavond de wraps van eergisteren, lekker makkelijk dus.
De marshmallows smaken weer heerlijk boven het vuur, hopen dat we morgen weer een firepit hebben!
24 September 2012 - 21:57
Vader En Moeder:
het was wel apart, jou verjaardag en geen kontakt, maar we halen het wel in..! -
25 September 2012 - 05:35
Monica Van Essen:
Maar sms'en kan wel hoor, gelukkig had Bram dat wel gedaan, want zonder internet las ik alle berichtjes pas laat in de middag :-) Nog 1 of 2 dgn Canada, en dan terug naar de USA, waar we een goed werkende droam hebben.
We halen het zeker in! Groetjes van ons -
25 September 2012 - 05:35
Monica Van Essen:
We halen het zeker in! Groetjes van ons