Dag 5: New York- Vancouver
Blijf op de hoogte en volg Monica
05 September 2014 | Canada, Douglas Island
Met een slaappil, oogmasker en oordoppen slaap ik bijna de hele vlucht, heerlijk! Daarna nog even 2 series kijken en dan zijn we al in Vancouver, als ik vlak voor landen naar buiten kijk zie ik Canada zoals ik me herinner, de beginnende herfstkleuren, de bergen, prachtig!
Ook onze koffers zijn er al heel snel en voor we het goed en wel weten zijn we voor 11 uur al bij Cruise Canada, na een uurtje wachten is onze RV klaar en horen we dat de onze pas 1 maand oud is, 17000 km pas mee gereden, hij ruikt zelfs nog nieuw! Overal USB aansluitingen, wat een gemak, en wat is hij groot.
Het uitpakken van de koffers doen we toch maar gelijk, we weten dat we na het boodschappen doen heel moe zullen zijn.
De Walmart is snel gevonden, en op de weg er heen ook de eerste tankbeurt gedaan, 150$, en de tank was nog niet vol.
De enorme Walmart doen we gang voor gang met de thuis al gemaakte lijst, 2 karren vol halen we, 300$, omdat we weten dat boodschappen straks veel minder makkelijk te halen zijn en duurder zijn.
De camping ligt maar 3 km van de walmart af en dan is het bijkomen, wat een dag, eerst zit je nog in NY en een paar uur later rijd je met de grote camper door Canada.
Het extra tijdverschil voelen we met name met etenstijd, dat is totaal in de war nu. Morgen naar Harrison Hotsprings.
06 September 2014 - 11:21
Vader:
Wel het vermoeiendste deel gehad denk ik zo, het is ook beter zo dan andersom jullie hebben nu gewoon alle tijd om tot rust te komen en op berenjacht te gaan (hihi) En dan in zo een mooie nieuwe camper dat is zeker omdat je vaste klant aan het worden bent. Nou succes en we lezen met belangstelling de verhalen wel. -
06 September 2014 - 16:46
Larissa:
Wat zullen jullie kapot zijn, wel goed uitrusten voor jullie op pad gaan hè? xxx