Dag 6: Vancouver- Harisson Hot Springs
Blijf op de hoogte en volg Monica
06 September 2014 | Canada, Harrison Hot Springs
Een prachtige rit, waar het nog even wennen is aan de 10 meter lengte van de RV. We rijden een prachtig dorpje in voor dat we bij Harrsion hot springs zijn, en daar kan rob dan toch een bijl kopen! we hopen dat we nu vuur kunnen maken op de camping. We rijden eerst langs het hele blauwe meer waarbij de camping vlak bij ligt, het water is behoorlijk koud.
Op de camping hebben een plek gevonden en omdat we vroeg zijn ga ik de was doen van de kleren uit New York, na een uur is alles schoon, droog en in de kast, heerlijk.
Je mag eigenlijk geen vuur maken op je plek zelf, maar tot 21.00 lukt het ons om dat wel te doen, marshmallows boven het vuur, alsof we niet 2 jaar zijn weg geweest. Eten doen we buiten bij het vuur uiteraard, en als we dan uiteindelijk iemand op de plek krijgen die zegt dat het forbidden by law is gaan we binnen The middle kijken en daarna naar bed, morgen een lange reisdag.
08 September 2014 - 15:10
Larissa:
Prachtig zeg, mooi blauw water!!